mandag 4. april 2011

Nå er jeg blitt forkjøla,har veldig vondt i halsen,og tett i bihulene.Kanskje stått på litt for hardt med å forberede selskap til John,mannen min,som fylte 52 år på fredag,hvor vi hadde et kjempetrivelig bursdagsparty med gode nabovenner og helgebesøk av bestevennen til John,.Her ble servert nydelig hjemmelaga Bali kyllinggryte,og vin.
Her følger den gode oppskriften på Bali kyllinggryte:
3 porsjoner
ingredienser: naturris, kyllingfilet, paprika, ananas, kokosmelk, karri, hønsebuljong, brunt sukker soyasaus, løk, hvitløk, salt, pepper
Start med å koke 3 dl naturris.
2 kyllingfileter i biter
1 løk i skiver
1 rød paprika i strimler
1 hakket fedd hvitløk

Stekes i litt smør med 1 ts brunt sukker. Ha i soyasaus, 2 dl hønsebuljong, 2 dl kokosmelk, 1 liten boks ananas i biter, smak til med 1 ts karri, pepper og evt salt. Jeg ville ha tatt i litt chili, men hver sin smak.

Mildere smak blir det hvis du bytter ut buljong med matfløte.
Bon apetit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.